Restaurant Day 2016

OZ ZOMOS aj v roku 2016 zorganizoval Restaurant Day. Aj tento rok sme sa snažili predstaviť viacero regiónov a naši členovia pripravili jedlá od východu po západ. Návštevníci tak mohli ochutnať chute všetkých regiónov. V ponuke boli kozie syry, klobásky, guláš, tatarčane pirohy, bryndzové halušky, zemiakové lokše aj bratislavské rožky. Je to pre nás všetkých príležitosť na stretnutie plné dobrých jedál a príjemných rečí. Tak ako vlani, aj tento rok sme sa stretli vo Vinodole.

Pirohy a dobroty zo Zlatej Bane

Halušky z Banskej Bystrice

Syry z Hrušova

Domáci vinári

Plodné reči

Na chládku je raj

Maďarské špeciality

Máme sa radi

Môže byť

Po dobrom jedle

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *